آب و غذا

طرز تهیه شربت آبغوره

طرز تهیه شربت آبغوره

شربت آبغوره مثل شربت آبلیمو، جزو شربت‌های خانگی و نوشیدنی‌های تابستانی برای رفع عطش است که می‌توانید به راحتی آن را به روش‌های مختلف در خانه و با مواد ساده‌ای درست کنید به گزارش   به نقل از ایلنا ، آیا تا به‌ حال طعم شربت آبغوره را به عنوان یک نوشیدنی تابستانی چشیده‌اید؟ غوره جزو میوه‌های تابستانی است که خوشه‌های رسیده و ترش آن، اوایل تابستان آماده برداشت شده و معمولا آب آن به صورت چاشنی در طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی استفاده می‌شود. ادامه مطلب ...

تغذیه سالم به وقت تابستان و فصل گرما

تغذیه سالم به وقت تابستان و فصل گرما

تغذیه مناسب در فصل تابستان نباید دست کم شمرده شود چرا که در فصل تابستان با افزایش دمای هوا و بالا رفتن دمای داخلی بدن، اشتها نیز کمتر شده و کم اشتهایی ممکن است منجر به کم آبی، خستگی، تحریک و بی‌قراری شود، بنابراین داشتن تغذیه مناسب در فصل تابستان ضروری بوده و باعث بهبود روحیه می‌شود به گزارش   به نقل از ایرنا ، بدن در تابستان آب زیادی را از طریق تعریق و فعالیت های درونی بدن از دست می دهد و اگر این کمبود آب به موقع جبران نشود، عملکردهای حیاتی بدن با مشکل روبرو می شوند. ادامه مطلب ...

با آبلیمو شربت مجلسی چی درست کنم؟

با آبلیمو شربت مجلسی چی درست کنم؟

اگه هنوز نمیدونی با آبلیمو شربت آبلیمو چی درست کنی بیا تا من بهت یه نوشیدنی خشومزه و تابستونی یاد بدم به گزارش   به نقل از سبک زندگی ، شربت آبلیمو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین شربت ها در فصل تابستان می باشد و برای جلوگیری از گرمازدگی بسیار مناسب می باشد. ادامه مطلب ...

با این مربا دیگه نمیگی صبحانه چی بخوریم + طرز تهیه

با این مربا دیگه نمیگی صبحانه چی بخوریم + طرز تهیه

مربا گل محمدی خشک یکی از روش های تهیه این مربا می باشد که بسیار ساده و خوشمزه است و می توانید با گل محمدی خشک این مربا را تهیه کنید مربا گل محمدی خشک هیچ فرقی با گل محمدی تازه ندارد و می توانید در همه فصل وقتی هوس یک مربای خوشمزه و ساده را کردید آن را تهیه کنید. ادامه مطلب ...

اگر کبدتان را دوست دارید هر صبح این نوشیدنی را بخورید

اگر کبدتان را دوست دارید هر صبح این نوشیدنی را بخورید

یک متخصص طب سنتی گفت: کبد چرب ناشی از پُرشدگی مواد اضافه در کبد است و هنگامی که تناسب بین ورود، مصرف و دفع مواد غذایی از بین می‌رود، این بیماری به وجود می‌آید به گزارش   به نقل از ایسنا ، نعمت‌اله مرادی متخصص طب سنتی با اشاره به این‌که کبد چرب ناشی از تجمع مواد زائد در کبد است و پرهیز، فعالیت بدنی و مصرف غذاهای خاص در درمان مؤثر است، اظهار کرد: افرادی که مبتلا به کبد چرب شده‌اند در صورتی که میزان درگیری کبد آن‌ها در حد ضعیفی باشد و همچنین اگر میزان آنزیم‌های کبدی هنوز در حد نرمال باشد می‌توانند از روش‌های تغذیه‌ای و یا طبیعی جهت درمان بیماری خود بهره‌مند شوند. ادامه مطلب ...

مزایا و معایب مصرف آب زرشک برای بدن

مزایا و معایب مصرف آب زرشک برای بدن

آب زرشک یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار است که مصرف آن فوایدی بسیاری برای سلامت بدن به همراه دارد، دو روش خانگی برای تهیه این نوشیدنی پر خاصیت وجود دارد در این مطلب به سوال پرتکرار « آب زرشک را چه موقع بخوریم » نیز پاسخ داده شده است. ادامه مطلب ...

طرز تهیه پاستیل‌های رنگی رنگی با میوه‌های تابستانه

طرز تهیه پاستیل‌های رنگی رنگی با میوه‌های تابستانه

روز‌های بلند تابستان زمان مناسبی برای تهیه تنقلات در خانه است تهیه این تنقلات خصوصا پاستیل‌های رنگی رنگی در خانه هم برای بچه‌ها سرگرمی است و هم مطمئن هستید پاستیلی که فرزندتان می‌خورد سالم و با استفاده از مواد مرغوب است. ادامه مطلب ...

چگونه رنگ گردو را از دست پاک کنیم ؟

چگونه رنگ گردو را از دست پاک کنیم ؟

بیشتر مردم هنگام پوست کندن گردو متوجه سیاهی دستشان نمی‌شود و وقتی که دستشان سیاه شد به دنبال روشی برای پاک کردن لکه گردو می‌گردند به گزارش   به نقل از همشهری آنلاین ، پوست گردوی تازه هنگام تماس با دست، سبب سیاه شدن دست ها می شود به طوری که این لکه های سیاه با شستن دستها با مایع دستشویی از بین نمی رود. ادامه مطلب ...

خوراک نخود؛ خوراک خوشمزه و مقوی + طرز تهیه

خوراک نخود؛ خوراک خوشمزه و مقوی + طرز تهیه

خوراک نخود یکی از انواع خوراک‌های گیاهی بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب نخود با پیاز، سیر، گردو و سبزی تهیه می‌شود به گزارش   به نقل از فرارو ، خوراک‌ها غذا‌های متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مانند حبوبات، گوشت، مرغ و سبزیجات و روش‌های طبخ گوناگون تهیه می‌شوند و در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه خود را دارند. ادامه مطلب ...

نسخه فوری طب سنتی برای درمان سرفه

نسخه فوری طب سنتی برای درمان سرفه

سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال، توصیه‌ هایی در پیشگیری و درمان این بیماری‌ ها، مطرح کرد به گزارش   به نقل از مهر ، مهشید چایچی، با اشاره به افزایش ابتلاء به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال و با بیان اینکه شرط پیشگیری و درمان، اصلاح سبک زندگی متناسب با مزاج فرد و تقویت سیستم دفاعی بدن است، تاکید کرد: اگر فردی دچار کم خونی و ضعف بدنی است، حتماً باید از غذاهای مقوی مولد خون مانند آبگوشت، تخم مرغ عسلی، کباب چنجه، شیره انگور، آب سیب، آب هویج، حریره بادام و شیربادام، رب سیب و به، نخوداب، آب عسل با آبلیمو و یا مغزیجات استفاده کند تا طبیعت و قوای عمومی بدن تقویت شود و همچنین از مصرف غذاهای دیرهضم، شور، تند، پرادویه و فست فودها خودداری کند. ادامه مطلب ...