آب و غذا

طرز تهیه آبگوشت کلم قمری همدان: رمز و راز یک طعم سنتی و بی‌نظیر

طرز تهیه آبگوشت کلم قمری همدان: رمز و راز یک طعم سنتی و بی‌نظیر

طرز تهیه آبگوشت کلم قمری همدان، یکی از دستور پخت‌های اصیل و محلی استان همدان است که در میان مردم این منطقه طرفداران بسیاری دارد این غذا که در برخی نواحی به آن “آبگوشت کشک” یا “قلیه کلم” نیز می‌گویند، با ترکیب دلچسب کلم قمری (قنبید)، گوشت و چاشنی منحصر به فرد کشک و سیر، تجربه‌ای تازه و متفاوت از آبگوشت را برای شما رقم خواهد زد. ادامه مطلب ...