آب و غذا

تغییرات آرد بدون پشتوانه علمی نمی‌تواند کیفیت نان را بهبود دهد

تغییرات آرد بدون پشتوانه علمی نمی‌تواند کیفیت نان را بهبود دهد

عضو هیئت‌مدیره انجمن غلات ایران درباره آرد کامل گفت: تغییرات در آرد بدون پشتوانه علمی نمی‌تواند کیفیت نان را بهبود دهد به گزارش  به نقل از مهر ، برخی از کارشناسان بخش خصوصی تاکید دارند کیفیت گندم تولیدی کشور باید افزایش پیدا کند تا در نهایت محصول نهایی به لحاظ کیفی از مقبولیت لازم برخوردار شوند. ادامه مطلب ...

یکسان سازی نرخ آرد و نان گامی موثر در پایان بخشیدن به قاچاق

یکسان سازی نرخ آرد و نان گامی موثر در پایان بخشیدن به قاچاق

بسیاری از کارشناسان براین باورند که سالانه ۲۵۰ همت یارانه در حوزه آرد و نان به سبب تخلفات این حوزه، کاهش کیفیت و افزایش ضایعات به هدر می‌رود، درحالیکه یکسان سازی نرخ آرد و نان می‌تواند یکی از راهکار‌های موثر در این حوزه باشد وبگاه  به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، نان قوت غالب مردم در ایران است که روزانه بیش از ۴۰ درصد کالری مورد نیاز ایرانیان را تامین می‌کند و این روزها صحبت از آزادسازی قیمت نان و پرداخت یارانه به خانوارها نگرانی هایی ایجاد کرده است چراکه با نوسانات قیمت برخی کالاها، تقاضا برای خرید نان از سوی برخی دهک ها افزایش یافته است. ادامه مطلب ...

۱۵ درصد نان تولیدی هدر می‌رود

۱۵ درصد نان تولیدی هدر می‌رود

عضو انجمن صنفی آردسازان گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته ۱۰ تا ۱۵ درصد نان تولیدی هدر می‌رودکه یکسان سازی قیمت می‌تواند آن را کاهش دهد وبگاه  به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، محمدرضا مرتضوی عضو انجمن صنفی آردسازان گفت: با توجه به هدررفت یارانه حوزه آرد و نان، مسئولان دولتی با بخش خصوصی مبنی بر پرداخت یارانه به مصرف کننده نهایی و آزادشدن زنجیره آرد و گندم موافق هستند، اما در خصوص اجرا ملاحظاتی دارند. ادامه مطلب ...