آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

فایده مصرف ماهی برای افراد در معرض خطر بالای بیماری قلبی

فایده مصرف ماهی برای افراد در معرض خطر بالای بیماری قلبی

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که سابقه خانوادگی بیماری قلبی دارند، ممکن است از خوردن ماهی‌های چرب مانند سالمون، ماهی خال مخالی، شاه ماهی و ساردین سود ببرند ماهی‌های روغنی حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که بدن نمی‌تواند آن را تولید کند و باید از طریق رژیم غذایی تأمین شود. ادامه مطلب ...

با 9 بمب منیزیم آشنا شوید!

با 9 بمب منیزیم آشنا شوید!

آیا فکر نمی‌کنید زمان ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی‌تان برای افزایش انرژی و ایجاد یک سیستم ایمنی سالم رسیده است؟ اگرچه منیزیم یک ماده مغذی جزئی در نظر گرفته می‌شود، نقش مهمی‌ در سلامت کلی شما ایفا می‌کند و برای هر عملکرد و بافت بدن ضروری است  به گزارش   به نقل از مثبت سبز ، منیزیم نه تنها از سیستم ایمنی حمایت می‌کند و سلامت استخوان‌ها را بهبود می‌بخشد، بلکه ممکن است در مبارزه با سرطان‌های خاص نیز نقش داشته باشد. ادامه مطلب ...

قهوه | این نوشیدنی محبوب دوست قلب است | ۸ توصیه انجمن قلب آمریکا

قهوه | این نوشیدنی محبوب دوست قلب است | ۸ توصیه انجمن قلب آمریکا

تحقیقات جدیدی که اخیرا در مجله سلامت عمومی BMC منتشر شده است، نشان می دهد که نوشیدن قهوه ممکن است به خنثی سازی برخی از اثرات مضر سبک زندگی کم تحرک کمک کند به گزارش   به نقل از دنیای اقتصاد ، بخشی از یک  سبک زندگی سالم  شامل مقدار زیادی فعالیت فیزیکی روزانه است. ادامه مطلب ...

کاری که قند و شکر با سلامتی می‌کند

کاری که قند و شکر با سلامتی می‌کند

قندهای مصنوعی باعث کاهش باکتری‌های مفید دستگاه گوارش و در نتیجه اثرات منفی بر سلامت افراد می‌شوند به گزارش   به نقل از مهر ، عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: قندهای مصنوعی باعث کاهش باکتری‌های مفید دستگاه گوارش و در نتیجه اثرات منفی بر سلامت افراد می‌شوند. ادامه مطلب ...