رییس مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: در زنجیره تامین گندم، آرد و نان، علاوه بر تامین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد میکند به گزارش به نقل از ایرنا ، «محمد ایزدی» در همایش ملی «آرد کامل- نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اعلام این که شرکت بازرگانی دولتی ایران در تامین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، افزود: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت در بخشهای خرید، نگهداری و توریع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری میرسد. ادامه مطلب ...
انستیتو تحقیقات تغذیه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره علت شکلگیری سونامی سرطان در ایران و راهکارهای جلوگیری از آن توضیح داد به گزارش به نقل از مهر ، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه سرفصلهای جدیدی در حوزه پژوهشهای کاربردی در صنعت غذا در حال شکلگیری است، گفت: انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور که مصوبه مجلس شورای اسلامی را دارد میتواند به عنوان نهادی مستقل در حوزه غذا اقدامات اثرگذاری در کشور داشته باشد. ادامه مطلب ...