آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

کیفیت گندم، آرد و نام کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود

کیفیت گندم، آرد و نام کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود

رییس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: در زنجیره تامین گندم، آرد و نان، علاوه بر تامین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد می‌کند به گزارش   به نقل از ایرنا ، «محمد ایزدی» در همایش ملی «آرد کامل- نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اعلام این که شرکت بازرگانی دولتی ایران در تامین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، افزود: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت‌ در بخش‌های خرید، نگهداری و توریع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری می‌رسد. ادامه مطلب ...

کمبود این ویتامین در بدن باعث بروز سرطان می‌شود

کمبود این ویتامین در بدن باعث بروز سرطان می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره علت شکل‌گیری سونامی سرطان در ایران و راهکارهای جلوگیری از آن توضیح داد به گزارش   به نقل از مهر ، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه سرفصل‌های جدیدی در حوزه پژوهش‌های کاربردی در صنعت غذا در حال شکل‌گیری است، گفت: انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور که مصوبه مجلس شورای اسلامی را دارد می‌تواند به عنوان نهادی مستقل در حوزه غذا اقدامات اثرگذاری در کشور داشته باشد. ادامه مطلب ...