آب و غذا

تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

رئیس بخش تحقیقات دانه های روغنی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر وزارت جهادکشاورزی از امکان جهش تولید دانه های روغنی باتکیه بر دانش بومی خبرداد و گفت: معرفی و توسعه ارقام جدید اصلاح شده داخلی منجر به خودکفایی پایدار درتولید دانه های روغنی می شود به گزارش  به نقل از ایرنا ، مهدی غفاری درباره وضعیت تولید دانه های روغنی در کشور افزود: در سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر با معرفی ارقام جدید و سازگار سویا، کلزا و آفتابگردان گامی اساسی در راستای افزایش خودکفایی و تضمین امنیت غذایی کشور برداشته است. ادامه مطلب ...

وبگاه آب و غذا را در شبکه های اجتماعی ایرانی دنبال کنید

هفته دولت گرامی باد