آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

دستورالعمل تولید محصول سالم در اختیار بهره‌برداران قرار می‌گیرد

دستورالعمل تولید محصول سالم در اختیار بهره‌برداران قرار می‌گیرد

رئیس موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور گفت: با توجه به دانش فنی موجود این موسسه، دستورالعمل‌های تولید محصول سالم برای تولیداتی همچون انار، خرما، مرکبات، نخود و سیر در قالب یک بسته در اختیار بهره‌برداران و کشاورزان قرار می‌گیرد به گزارش   به نقل از ایرنا ، شهرام نعیمی ضمن تبریک روز جهانی غذا مصادف با ۱۶ اکتبر برابر با ۲۴ مهر در خصوص نقش این موسسه در تامین امنیت غذایی کشور افزود: مهمترین هدف موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، حفظ و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی در امنیت غذایی جامعه است. ادامه مطلب ...