آب و غذا

بعد از آبگیری لیمو ترش چه کنیم که تلخ نشود؟ تفاله لیمو ترش را چگونه نگهداری و خشک کنیم؟

بعد از آبگیری لیمو ترش چه کنیم که تلخ نشود؟ تفاله لیمو ترش را چگونه نگهداری و خشک کنیم؟

لیمو ترش یکی از محبوب ترین مواد غذایی در آشپزخانه های ایرانی است که به دلیل طعم ترش و خواص بی نظیرش در غذاها، نوشیدنی ها و حتی مصارف خانگی کاربرد فراوانی دارد اما گاهی اوقات آب لیمو پس از آبگیری تلخ میشود یا تفاله آن دور ریخته میشود، در حالی که میتوان از آن استفاده های خلاقانه ای کرد. ادامه مطلب ...

وبگاه آب و غذا را در شبکه های اجتماعی ایرانی دنبال کنید

هفته وحدت گرامی باد