آب و غذا

آیا واقعا جگر مرغ محل ذخیره سموم است؟/ حد مجاز مصرف جگر در ماه/ دل و جگر مرغ بهتر است یا گوسفند؟

آیا واقعا جگر مرغ محل ذخیره سموم است؟/ حد مجاز مصرف جگر در ماه/ دل و جگر مرغ بهتر است یا گوسفند؟

به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، جگر یکی از مغذی‌ترین غذاهایی است که ناعادلانه کنار گذاشته شده است و بر خلاف تصور رایج، جگر عضو ذخیره کننده سموم نیست و یک سوپر فود مغذی است وبگاه  به نقل از خبرآنلاین ، دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی در گفتگو با خبرآنلاین می‌گوید: جگر سالم یک سوپر فود مغذی است که می‌تواند بخش زیادی از نیاز روزانه ما را به ریز مغذی‌ها تامین کند و برخلاف باور عامه مردم، نه تنها این عضو محل ذخیره سموم نیست بلکه یکی از فعال‌ترین اندام‌های متابولیک است که در سم زدایی، ساخت پروتئین و ذخیره ویتامین‌ها نقش دارد. ادامه مطلب ...