آب و غذا

۵ اشتباه که عطر و طعم چای را خراب می‌کند | روش صحیح دم کردن چای چگونه است ؟

۵ اشتباه که عطر و طعم چای را خراب می‌کند | روش صحیح دم کردن چای چگونه است ؟

دم کردن چای به ظاهر ساده، ظرافت‌ها و فوت و فن‌هایی دارد که می‌تواند یک فنجان چای معمولی را به معجونی دلچسب تبدیل کند به گزارش   به نقل از همشهری آنلاین ، چای، نوشیدنی محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان، به عنوان اکسیر آرامش و تمرکز شناخته می‌شود. ادامه مطلب ...

آیا چای، آب را تصفیه می‌کند؟

آیا چای، آب را تصفیه می‌کند؟

مطالعات جدید روی چای نشان می‌دهد که این گیاه می‌تواند به‌عنوان یک فیلتر طبیعی عمل کرده و آلودگی‌های آب را تا حد زیادی تصفیه کند به گزارش   به نقل از خبرفوری ، اگر چای یکی از نوشیدنی‌های موردعلاقه شماست، شاید جالب باشد بدانید که این نوشیدنی محبوب علاوه بر طعم و عطر دلپذیرش، می‌تواند به کاهش میزان فلزات سنگین موجود در آب آشامیدنی نیز کمک کند. ادامه مطلب ...

خرما هنوز نرسیده، خارَک درو می‌شود / روایتی از شادگانِ شیرین و تلخ

خرما هنوز نرسیده، خارَک درو می‌شود / روایتی از شادگانِ شیرین و تلخ

در نخلستان‌های شادگان، خارک تنها میوه‌ای نارس نیست، بلکه طعمی تمام‌عیار از تابستان است نوع "برحی" با رنگ طلایی و شیرینی خاص، "اشگر" به رنگ قرمز درخشان و بافتی لطیف، و "یوزی" با رنگ قرمز سوخته و طعمی ملایم، از محبوب‌ترین خارک‌های منطقه‌اند. ادامه مطلب ...

وبگاه آب و غذا را در شبکه های اجتماعی ایرانی دنبال کنید

هفته وحدت گرامی باد