آب و غذا

نیاز رشته علوم و صنایع غذایی به افراد خلاق؛ از قدمت و محبوبیت تا آینده شغلی

نیاز رشته علوم و صنایع غذایی به افراد خلاق؛ از قدمت و محبوبیت تا آینده شغلی

عضو هیئت علمی دانشگاه معتقد است که رشته علوم و صنایع غذایی با تعدد گرایش‌ها در مقاطع ارشد و دکتری و ملموس بودن با زندگی افراد جامعه از گذشته تاکنون، دارای مقبولبت و استقبال بوده و همچنان این صنعت جهانی به افراد خلاق بسیار نیازمند است وبگاه  به نقل از آنا ، مرجان نوری جوان‌ترین عضو هیئت علمی رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به‌تازگی با صدور حکمی از سوی بیژن بیژن رنجبر سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در دویست و شصت و ششمین نشست هیئت ممیزه دانشگاه به مرتبه دانشیاری (دانشیار پایه ۱۸) ارتقا یافت. ادامه مطلب ...