آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

توصیه های تغذیه ای به زائران اربعین | لبنیات فقط پاستوریزه باشد

توصیه های تغذیه ای به زائران اربعین | لبنیات فقط پاستوریزه باشد

کارشناس فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: همزمان با مراسم پیاده روی اربعین حسینی و با توجه به گرمای هوا رعایت برخی نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت زائران ضروری است به گزارش   به نقل از مهر ، زهره پوراحمد اظهار کرد: برای جلوگیری از اسهال توصیه می‌شود زائران غذاهایی کامل پخته شده و گرم مصرف کنند و از مصرف میوه‌های نشسته و پوست گرفته نشده پرهیز کنند. ادامه مطلب ...