آب و غذا

بهبود سلامت جوجه‌های گوشتی با فناوری نوین

بهبود سلامت جوجه‌های گوشتی با فناوری نوین

عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، گفت: در صنعت پرورش جوجه‌های گوشتی، استفاده از روش‌ها و فناوری‌های مدرن برای ثبت و نظارت بر الگوی رشد به یکی از ضرورت‌های اصلی تبدیل شده است به گزارش   به نقل از مهر ، امیرحسین علیزاده قمصری، عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، با اشاره به اینکه در صنعت پرورش جوجه‌های گوشتی، استفاده از روش‌ها و فناوری‌های مدرن برای ثبت و نظارت بر الگوی رشد، به یکی از ضرورت‌های اصلی تبدیل شده است، گفت: این فناوری‌ها نه تنها دقت و کارایی را افزایش می‌دهند، بلکه به بهبود سلامت جوجه‌ها و بهینه سازی فرآیند پرورش کمک می‌کنند. ادامه مطلب ...