طبق آمار گمرک؛ در هشت ماهه امسال (1402) صادرات عسل طبیعی 830 تن به ارزش سه میلیون دلار بوده است عسل یکی از مهمترین محصولات صادراتی کشور است که به دلیل وجود منابع طبیعی و تنوع گیاهی در کشور، از جمله بهترین عسلهای دنیا است. ادامه مطلب ...

طبق آمار گمرک؛ در هشت ماهه امسال (1402) صادرات عسل طبیعی 830 تن به ارزش سه میلیون دلار بوده است عسل یکی از مهمترین محصولات صادراتی کشور است که به دلیل وجود منابع طبیعی و تنوع گیاهی در کشور، از جمله بهترین عسلهای دنیا است. ادامه مطلب ...
هر کدام از شهرهای ایران در کنار جاذبه گردشگری زیبایی که دارند خوراکیهای خوشمزه نیز دارند به گزارش به نقل از دلتامگ ، شهر عسل ایران را میشناسید؟ این شهر بهترین و با کیفیتترین عسل را در سراسر ایران تولید میکند و از دیگر خصوصیات این عسل این است به قدری مرغوب و خوش طعم و طبیعی است که هوش از سر شما خواهد پراند. ادامه مطلب ...
شربت آبغوره مثل شربت آبلیمو، جزو شربتهای خانگی و نوشیدنیهای تابستانی برای رفع عطش است که میتوانید به راحتی آن را به روشهای مختلف در خانه و با مواد سادهای درست کنید به گزارش به نقل از ایلنا ، آیا تا به حال طعم شربت آبغوره را به عنوان یک نوشیدنی تابستانی چشیدهاید؟ غوره جزو میوههای تابستانی است که خوشههای رسیده و ترش آن، اوایل تابستان آماده برداشت شده و معمولا آب آن به صورت چاشنی در طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی استفاده میشود. ادامه مطلب ...
یک متخصص طب سنتی گفت: کبد چرب ناشی از پُرشدگی مواد اضافه در کبد است و هنگامی که تناسب بین ورود، مصرف و دفع مواد غذایی از بین میرود، این بیماری به وجود میآید به گزارش به نقل از ایسنا ، نعمتاله مرادی متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه کبد چرب ناشی از تجمع مواد زائد در کبد است و پرهیز، فعالیت بدنی و مصرف غذاهای خاص در درمان مؤثر است، اظهار کرد: افرادی که مبتلا به کبد چرب شدهاند در صورتی که میزان درگیری کبد آنها در حد ضعیفی باشد و همچنین اگر میزان آنزیمهای کبدی هنوز در حد نرمال باشد میتوانند از روشهای تغذیهای و یا طبیعی جهت درمان بیماری خود بهرهمند شوند. ادامه مطلب ...
عضو هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه زنبورداری کشور با ابراز نگرانی از وضعیت بازار عسل اعلام کرد: عسل تقلبی به یک صنعت تبدیل شده است و بطور گسترده در بازار عرضه میشود به گزارش به نقل از ایرنا ، احمد قربانی گفت: عسل طبیعی به مایع شیرین و غلیظی اطلاق میشود که از شهد گلها و آنزیمهای ترشح شده از زنبور عسل بدست میآید و از طریق فرایند طبیعی جمعآوری شهد گلها توسط زنبور تولید میشود. ادامه مطلب ...