آب و غذا

غذاهای فوق فرآوری شده در بروز بیماری پوستی «پسوریازیس» نقش دارند

غذاهای فوق فرآوری شده در بروز بیماری پوستی «پسوریازیس» نقش دارند

غذاهای فوق فرآوری شده با بی شماری از مشکلات سلامتی مرتبط هستند و یک مطالعه جدید نشان می دهد که بیماری پوستی خود ایمنی پسوریازیس هم ممکن است به این فهرست اضافه شود به گزارش   به نقل از مهر ، تیمی به سرپرستی دکتر «امیلی اسبیدیان»، متخصص پوست در بیمارستان هنری ماندر فرانسه، می‌گوید: «نتایج این مطالعه ارتباط بین مصرف غذای فوق فرآوری‌شده بالا و وضعیت پسوریازیس فعال را نشان داد». ادامه مطلب ...

جایگزین‌های قند می‌توانند برای پیری مغز مضر باشند

جایگزین‌های قند می‌توانند برای پیری مغز مضر باشند

طبق یک مطالعه جدید، شیرین‌کننده‌های مصنوعی ممکن است به کاهش کالری کمک کنند، اما ممکن است به قیمت از دست دادن قدرت مغز در آینده تمام شود وبگاه  به نقل از مهر ، محققان گزارش دادند افرادی که مقادیر زیادی جایگزین‌های قند کم‌کالری و بدون کالری مصرف می‌کنند، به نظر می‌رسد که سریع‌تر دچار کاهش مهارت‌های تفکر و حافظه می‌شوند. ادامه مطلب ...

ارتباط غذاهای فوق فرآوری شده با خطر ابتلا به دیابت

ارتباط غذاهای فوق فرآوری شده با خطر ابتلا به دیابت

یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد که خوردن غذاهای فوق فرآوری‌شده- فست فود، تنقلات بسته‌بندی‌شده، وعده‌های غذایی آماده، خطر ابتلا به مشکلات سلامتی مرتبط با دیابت را در بزرگسالان جوان افزایش می‌دهد به گزارش  به نقل از مهر ، محققان گزارش دادند که افزایش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با افزایش خطر ابتلاء به پیش دیابت مرتبط است، که در آن قند خون بالا در مراحل اولیه می‌تواند منجر به دیابت نوع ۲ شود. ادامه مطلب ...

ارتباط غذاهای فوق فرآوری شده با خطر سرطان روده بزرگ

ارتباط غذاهای فوق فرآوری شده با خطر سرطان روده بزرگ

یک مطالعه جدید می‌گوید بزرگسالان جوانی که مقدار زیادی غذاهای فوق فرآوری شده می‌خورند، بیشتر احتمال دارد به پولیپ‌هایی مبتلا شوند که می‌توانند به سرطان روده بزرگ تبدیل شوند به گزارش  به نقل از مهر ، محققان گزارش دادند که زنان زیر ۵۰ سال که رژیم غذایی آنها حاوی بیشترین مقدار غذاهای فوق فرآوری شده بود، ۴۵ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به پولیپ‌های پیش‌سرطانی در روده بزرگ خود بودند. ادامه مطلب ...