آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

عاملی که مواد مغذی گیاهان را تهدید می‌کند

عاملی که مواد مغذی گیاهان را تهدید می‌کند

سال‌هاست که دانشمندان افزایش فتوسنتز را به‌ عنوان یکی از اثرات مفید احتمالی افزایش سطوح دی‌اکسید کربن اتمسفر در نظر می‌گیرند و از آنجایی که گیاهان از دی‌اکسید کربن برای فتوسنتز استفاده می‌کنند، تصور می‌شود سطوح بالاتر این گاز منجر به تولید گیاهان بیشتر خواهد شد به نقل از ارث، نتایج یک تحقیق جدید به رهبری موسسه علوم گیاهی در مونپلیه فرانسه(IPSiM) نشان داد این اثر ممکن است کمتر از حد انتظار باشد زیرا افزایش سطح دی‌اکسید کربن می‌تواند گیاهان را برای به‌ دست آوردن مواد معدنی لازم جهت رشد و تامین غذای مغذی با مشکل مواجه کند. ادامه مطلب ...

۷۰ درصد گل محمدی جهان در ایران تولید می شود

۷۰ درصد گل محمدی جهان در ایران تولید می شود

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۷۰ درصد گل محمدی دنیا در ایران تولید می‌شود و مقام اول تولید گل محمدی و زعفران را در دنیا داریم به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، شاهپور علایی‌مقدم، معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: کشاورزی در ایران نسبت به دنیا کار سختی است، ایران دارای اقلیم سخت با میانگین بارش یک سوم نسبت به دنیا بوده و بخش کشاورزی در این کشور نیازمند مراقبت ویژه خواهد بود. ادامه مطلب ...

اصلاح ژن‌های برنج دستاوردی بزرگ در مواجهه با گرسنگی در جهان

اصلاح ژن‌های برنج دستاوردی بزرگ در مواجهه با گرسنگی در جهان

  اصلاح ژن‌های برنج، اگر واقعا انجام شود، قطعا یک راهکار مناسب برای افزایش تولید این محصول مبنایی و کلیدی در جهان و در نتیجه، مواجهه با گرسنگی در دنیا محسوب می‌شود به عبارت بهتر، یکی از راهکارهای مهم جهت ارتقای امنیت غذایی در دنیا، افزایش تولید غلات و برنج است. ادامه مطلب ...