آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

تاثیر «فستینگ» بر ابتلا یا پیشگیری از سرطان

تاثیر «فستینگ» بر ابتلا یا پیشگیری از سرطان

یافته‌ها نشان می‌دهد در حالی که فستینگ برای یک زمان مشخص و تغذیه مجدد می‌تواند عملکرد و بازسازی سلول‌های بنیادی را بهبود بخشد، ممکن است با افزایش خطر ابتلا به سرطان به ویژه اگر چرخه‌های فستینگ و تغذیه مجدد در طول زمان تکرار شوند، ارتباط داشته باشد به گزارش   به نقل از ایسنا ، مجموعه‌ای از مطالعات در طول سال‌ها نشان داده است نوعی رژیم غذایی که با عناوینی چون «فَستینگ»، روزه‌داری متناوب یا روزه‌داری مقطعی شناخته‌ می‌شود، می‌تواند سلامت ما را بهبود بخشد و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد. ادامه مطلب ...