آب و غذا

تولید برنج با روش مدیریت تلفیقی محصول ICM در گیلان

تولید برنج با روش مدیریت تلفیقی محصول ICM در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، ICM را رویکردی برای تولید محصولات کشاورزی دانست و گفت: در سال زراعی جاری در سطح ۱۰۰۰ هکتار از شالیزارهای گیلان، تولید برنج به روش ICM انجام می‌شود به گزارش   به نقل از ایسنا ، صالح محمدی امروز، ۲۸ بهمن ماه در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه‌های راهبردی امنیت غذایی و ارتقاء کمی و کیفی بهره‌وری تولید محصول استراتژیک برنج و تولید غذای سالم و پایداری حفظ تنوع زیستی در زیست‌بوم شالیزارهای گیلان در سال زراعی جاری در سطح ۱۰۰۰ هکتار از شالیزارهای گیلان، تولید برنج به روش ICM انجام می‌شود. ادامه مطلب ...

روزانه ۸تن برنج در سفره مردم دورریز می‌شود

روزانه ۸تن برنج در سفره مردم دورریز می‌شود

رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور با بیان اینکه روزانه حداقل ۸تن برنج در سفره مردم دورریز می‌شود، گفت: این آمار جدای از آمار ضایعات است به گزارش  به نقل از تسنیم ، عباسی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در مورد میزان دورریز برنج در کشور گفت: برآورد می‌شود در حوزه محصولات کشاورزی از مزرعه تا مصرف نهایی حدود 30 درصد دورریز وجود دارد. ادامه مطلب ...