دبیر علمی همایش روز جهانی سلامت غذا گفت: سلامت غذا پیش شرط و لازمه رسیدن به امنیت غذایی است و هر اتفاق مثبت و منفی در این بخش می تواند اثرات مثبت و منفی در سلامت عمومی، تجارت، اقتصاد و اشتغال در دنیا داشته باشد « محمدکاظم رمضانی» امروز سهشنبه در همایش روز جهانی سلامت غذا که در سالن جلسات سازمان حفظ نباتات کشور برگزار شد، افزود: مجمع عمومی سازمان ملل متحد در قطعنامهای در دسامبر سال ۲۰۱۸ میلادی، روز هفتم ژوئن ۲۰۱۹ (مطابق با ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ ) را به عنوان نخستین روز جهانی سلامت غذا اعلام کرد. ادامه مطلب ...