آب و غذا

رویداد ملی «مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی ایران»

رویداد ملی «مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی ایران»

نخستین رویداد ملی «مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی ایران» قصد دارد تا با جمع‌آوری ایده‌ها و طرح‌های پژوهشی برتر دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه­ها و موسسات پژوهشی کشور، زمینه حمایت مالی و تخصصی برای اجرای طرح­‌ها یا تولید نمونه آزمایشی و استفاده از سازوکار منش (مرکز نوآوری و شتابدهی) جهاد دانشگاهی، زمینه لازم برای تشکیل هسته‌های پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان را فراهم نماید و با استفاده از سازوکار ستفا (سازمان تجاری سازی فناوری) جهاد دانشگاهی، به تجاری سازی ایده‌ها و محصولات کمک نماید به گزارش  به نقل از رویداد مپکا ، این رویداد به همت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان (کمیسیون های کشاورزی و صنایع غذایی) و با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان، سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات کشاورزی استان، شبکه پژوهش و فناوری و شهرک علمی و تحقیقاتی استان و همچنین معاونت پژوهش و فناوری و سازمان ستفای جهاد دانشگاهی و برخی دیگر از سازمان ها و شرکت ها در اردیبهشت 1404 در اصفهان برگزار خواهد شد. ادامه مطلب ...

نابودی ۳۵ درصد میوه‌ها به دلیل نبود مدیریت صحیح پس از برداشت

نابودی ۳۵ درصد میوه‌ها به دلیل نبود مدیریت صحیح پس از برداشت

استاد علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ضعف مدیریت پس از برداشت، بسته‌بندی و حمل‌ونقل غیر استاندارد، هر سال میلیاردها تومان خسارت، تهدید امنیت غذایی و آسیب زیست‌محیطی ایجاد می‌کند وبگاه  به نقل از ایسنا ، محمد شاهدی‌، صبح امروز چهارشنبه ۹ مهر در آیین افتتاح اولین رویداد ملی مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی ایران که به همت جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان و با همکاری اتاق بازرگانی و دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، با تأکید بر اهمیت بخش «پس از برداشت» در زنجیره غذایی کشور اظهار کرد: در حوزه ضایعات کشاورزی، ما با دو بخش عمده تلفات مواجه هستیم؛ یکی در مرحله تولید و دیگری در مرحله مصرف. ادامه مطلب ...