آب و غذا

ممنوعیت جدید در نانوایی ها

ممنوعیت جدید در نانوایی ها

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از جوش‌شیرین برای پخت نان ممنوع است، گفت: در صورت بروز تخلف، بر اساس نوع تخلف انجام شده با متخلفان برخورد می‌شود به گزارش   به نقل از روز 100 ، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از جوش‌شیرین برای پخت نان ممنوع است، گفت: در صورت بروز تخلف، بر اساس نوع تخلف انجام شده با متخلفان برخورد می‌شود. ادامه مطلب ...

هشدار به شناگران در آب‌های آلوده | خطر انتقال بیماری‌های عفونی

هشدار به شناگران در آب‌های آلوده | خطر انتقال بیماری‌های عفونی

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نسبت به خطر انتقال بیماری‌های عفونی از طریق شنا در آب‌های آلوده هشدار داد به گزارش   به نقل از مشرق ، شنا ورزشی است که تقریبا تمام عضلات بدن را در گیر می‌کند؛ از بازو گرفته تا پا و شکم. ادامه مطلب ...

آیتم‌های ۴گانه پایش مستمر نانوایی‌ها / نحوه برخورد با متخلفان

آیتم‌های ۴گانه پایش مستمر نانوایی‌ها / نحوه برخورد با متخلفان

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه نانوایی‌ها با آیتم‌های ۴گانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، گفت: برخورد با متخلفان با شیوه‌های مختلف انجام می‌شود به گزارش   به نقل از ایسنا ، دکتر جعفر جندقی ، با بیان اینکه رصد و پایش نانوایی‌ها جزو وظایف همیشگی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت است، اظهار کرد: نانوایی‌ها به طور مرتب و پیوسته مورد رصد و پایش قرار می‌گیرند. ادامه مطلب ...

مردم این شیر را نخرند

مردم این شیر را نخرند

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه مردم باید از خرید و مصرف شیر خام غیرپاستوریزه خودداری کنند، گفت: مردم در صورت اجبار به استفاده از شیر خام، آن را به مدت یک دقیقه بجوشانند به گزارش   به نقل از تسنیم ، احمد جندقی؛ رئیس مرکز سلامت محیط و کار معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره هشدارهای وزارت بهداشت مبنی بر افزایش موارد ابتلا به تب مالت در کشور با اشاره به نظارت دقیق این وزارتخانه بر فرآورده‌های لبنی، توضیحاتی درباره کنترل کیفیت و توصیه‌های بهداشتی مرتبط با این محصولات ارائه و اظهار کرد: بر اساس سیاست‌ها و مقررات وزارت بهداشت، تمامی واحدهای تولیدی و عرضه‌کننده لبنیات موظف به رعایت استانداردهای تعیین‌شده هستند و بازرسین بهداشت محیط در سه مرحله کنترل‌های لازم را بر محصولات لبنی اعمال می‌کنند. ادامه مطلب ...