پژوهش جدید «دانشگاه استنفورد»(Stanford University) نشان میدهد شیر خام یا شیر پاستوریزهنشده که برخی آن را به عنوان یک جایگزین طبیعی و مغذی برای لبنیات پاستوریزه در نظر میگیرند، ممکن است با خطرات پنهانی همراه باشد به گزارش به نقل از ایسنا ، بررسی جدید پژوهشگران «دانشگاه استنفورد» نشان میدهد که ویروس آنفلوانزا در شیر غیر پاستوریزه داخل یخچال میتواند توانایی ابتلا را حفظ کند. ادامه مطلب ...
مصرف کنندگان شیر
سرپرست اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، در واکنش به کمبود برخی از برندهای شیرخشک رژیمی در بازار کشور، توضیحاتی داد به گزارش به نقل از مهر ، علی صفا اظهار کرد: از هر نوع شیرخشک رژیمی در بازار حدود ۴ برند موجود است و در صورت کمبود مقطعی برندهای خاص، خانوادهها میتوانند نمونه مشابه را تهیه کنند. ادامه مطلب ...