آب و غذا

تولید برنج با روش مدیریت تلفیقی محصول ICM در گیلان

تولید برنج با روش مدیریت تلفیقی محصول ICM در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، ICM را رویکردی برای تولید محصولات کشاورزی دانست و گفت: در سال زراعی جاری در سطح ۱۰۰۰ هکتار از شالیزارهای گیلان، تولید برنج به روش ICM انجام می‌شود به گزارش   به نقل از ایسنا ، صالح محمدی امروز، ۲۸ بهمن ماه در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه‌های راهبردی امنیت غذایی و ارتقاء کمی و کیفی بهره‌وری تولید محصول استراتژیک برنج و تولید غذای سالم و پایداری حفظ تنوع زیستی در زیست‌بوم شالیزارهای گیلان در سال زراعی جاری در سطح ۱۰۰۰ هکتار از شالیزارهای گیلان، تولید برنج به روش ICM انجام می‌شود. ادامه مطلب ...

دستورالعمل تولید محصول سالم در اختیار بهره‌برداران قرار می‌گیرد

دستورالعمل تولید محصول سالم در اختیار بهره‌برداران قرار می‌گیرد

رئیس موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور گفت: با توجه به دانش فنی موجود این موسسه، دستورالعمل‌های تولید محصول سالم برای تولیداتی همچون انار، خرما، مرکبات، نخود و سیر در قالب یک بسته در اختیار بهره‌برداران و کشاورزان قرار می‌گیرد به گزارش   به نقل از ایرنا ، شهرام نعیمی ضمن تبریک روز جهانی غذا مصادف با ۱۶ اکتبر برابر با ۲۴ مهر در خصوص نقش این موسسه در تامین امنیت غذایی کشور افزود: مهمترین هدف موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، حفظ و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی در امنیت غذایی جامعه است. ادامه مطلب ...

معرفی ۴ رقم جدید برنج

معرفی ۴ رقم جدید برنج

رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور از معرفی چهار رقم جدید برنج به نام‌های «هستی»، «امید»، «توکا» و «طارم مازند» و ارائه نسخه به زراعی کشت برنج در شرایط کم‌آبی خبر داد به گزارش   به نثل از ایرنا ، «مریم حسینی» با تشریح آخرین دستاوردهای موسسه تحقیقات برنج کشور در حوزه به‌نژادی افزود: اصلاح و معرفی رقم «هستی» حاصل پژوهش مشترک موسسه تحقیقات برنج کشور با سازمان انرژی اتمی (پژوهشکده کشاورزی هسته‌ای) است. ادامه مطلب ...

اولین رقم برنج مقاوم به شوری معرفی می شود

اولین رقم برنج مقاوم به شوری معرفی می شود

رئیس موسسه تحقیقات برنج، با بیان اینکه در مراحل پایانی معرفی رقم برنج متحمل (مقاوم) به شوری هستیم، اضافه کرد: بزودی این رقم برنج معرفی خواهد شد به گزارش   به نقل از ایسنا ، مریم حسینی با اشاره به قدمت بیش از ۶۰ سال پژوهش های مختلف به‌نژادی و به زراعی برنج در ایران، اظهار کرد: معرفی ارقام جدید و اصلاح آنها متناسب با نیاز کشاورزان، در دستور کار است. ادامه مطلب ...