یک کارشناس غلات گفت:اصطلاح آرد کامل که در بازار مطرح است پایه و اساس علمی و مستند ندارد برخی سخنان کارشناسان صنایع غذایی منجر سوءاستفاده شده و افراد به نفع سودتجاری خود بهره برداری میکنند. ادامه مطلب ...

یک کارشناس غلات گفت:اصطلاح آرد کامل که در بازار مطرح است پایه و اساس علمی و مستند ندارد برخی سخنان کارشناسان صنایع غذایی منجر سوءاستفاده شده و افراد به نفع سودتجاری خود بهره برداری میکنند. ادامه مطلب ...
کمبودهای تغذیهای در سالمندان میتواند خطرات بسیاری مانند سوء تغذیه، اختلالات بیمارستانی و مرگ و میر را به دنبال داشته باشد به گزارش به نقل از ایسنا ، کمبودهای تغذیهای در سالمندان، خطر عفونتهای ریوی، مشکلات قلبی، لخته شدن خون در سیاهرگهای عمقی پا، زخم بستر و اختلالات چنداندامی را بالا میبرد. ادامه مطلب ...
زمانی که نان زیاد در یخچال یا فضای بیرون میماند کپک میزند و باید آن را دور ریخت از همین رو بسیاری از خود میپرسند کدام نانها ماندگارتر هستند و اساسا معیار ماندگاری نان چیست؟ نان مرغوب به احتمال زیاد ماندگاری زیادی دارد، اما مشکل این است که بسیاری از ما هنوز با انواع نانهای مرغوب آشنایی نداریم. ادامه مطلب ...
این ماده به طور طبیعی در غذاهایی مانند سبزیجات و تخم مرغ وجود دارد و بخش قابل توجهی از نمک خوراکی روزانه ما (کلرید سدیم) را تامین میکند به گزارش به نقل از ایسنا ، سدیم یک ماده معدنی مهم است که به بدن ما در انجام چندین فرآیند حیاتی کمک میکند. ادامه مطلب ...