پرتودهی مواد غذایی با استفاده از اشعه یونیزان یکی از پیشرفتهترین فناوریهای هستهای در خدمت امنیت غذایی و کاهش ضایعات است، این روش ضمن افزایش ماندگاری محصولات، میکروارگانیسمهای بیماریزا را نابود و از جوانهزنی جلوگیری میکند به گزارش به نقل از تسنیم ، پرتودهی مواد غذایی، فرایندی دقیق و کنترلشده است که با بهرهگیری از اشعه گاما، ایکس یا الکترونی، بیآنکه کیفیت حسی و تغذیهای مواد غذایی را دچار آسیب کند، عوامل بیماریزا را از بین میبرد و طول عمر نگهداری را افزایش میدهد، این فناوری بهویژه در صادرات میوههای تازه از اهمیت فزایندهای برخوردار است. ادامه مطلب ...

