آب و غذا

نمک آبی چیست؟ | خواص نمک آبی

نمک آبی چیست؟ | خواص نمک آبی

از نمک سفید معمولی خسته شده‌اید؟ نمک آبی ایرانی را امتحان کنید! این نمک منحصر به فرد با داشتن مواد معدنی خاص مانند سیلویت، آهن، کلسیم و پتاسیم، رنگ آبی طبیعی و جذابی دارد کریستال‌های آبی این نمک، نه تنها ظاهر زیبایی به غذاهایتان می‌بخشند، بلکه تجربه‌ای مانند سفر به آبگرم‌های مجلل را برای حس چشایی‌تان به ارمغان می‌آورند. ادامه مطلب ...

هشدار انجمن غدد؛ مردم فریب تبلیغات نمک دریا را نخورند

هشدار انجمن غدد؛ مردم فریب تبلیغات نمک دریا را نخورند

انجمن غدد درون‌ریز ایران هشدار داد: متأسفانه اخیراً شاهدیم که افرادی سودجو با تبلیغ علیه نمک یددار و طرح ادعاهای کاذب مانند افزایش سقط‌جنین به دنبال مصرف این نوع نمک، استفاده از انواعی از نمک تحت عنوان نمک دریا، نمک‌های آبی، صورتی و معدنی را به‌شدت تبلیغ می‌کنند وبگاه  به نقل از فارس ، درگذشته کمبود ید یکی از مشکلات مرتبط با سلامتی در ایران بوده و اولین‌بار انستیتو تغذیه ایران در سال ۱۳۴۸ در این زمینه بررسی‌های ابتدایی را انجام داد و مشاهده کرد افراد زیادی در شهرهای مختلف ایران دچار کمبود ید و گواتر هستند و این کمبود مشکلات جسمی و عوارض عصبی مهمی را به دنبال دارد. ادامه مطلب ...

چگونه کمتر پلاستیک بخوریم؟ راهکارهای عملی برای کاهش مواجهه با ذرات پنهان در غذا

چگونه کمتر پلاستیک بخوریم؟ راهکارهای عملی برای کاهش مواجهه با ذرات پنهان در غذا

میکروپلاستیک‌ها در همه‌جا از آب لوله‌کشی گرفته تا ظروف و غذاهای ما حضور دارند اما با چند راهکار ساده می‌توان میزان ورود این ذرات به بدن را کاهش داد وبگاه  به نقل از زومیت ، میکروپلاستیک‌ها از شیر آب بیرون می‌آیند، از ظروف آشپزی جدا می‌شوند و حتی می‌توانند به زرده تخم‌مرغ و بخش‌های داخلی گوشت و سبزیجات نفوذ کنند. ادامه مطلب ...