آب و غذا

۱۰ ترفند کم کردن نیترات سبزیجات مصرفی روزانه

۱۰ ترفند کم کردن نیترات سبزیجات مصرفی روزانه

استفاده از نیترات در مقدار زیاد برای بدن مضر است و خطر ابتلا به سرطان و مسمومیت را افزایش می‌دهد اما چطوری نیترات سبزیجات مصرفی روزانه را کم کنیم؟ در این مقاله  می‌توانید با ۱۰ ترفند کم کردن نیترات سبزیجات مصرفی روزانه آشنا شوید. ادامه مطلب ...

پختن یا بخارپز کردن؛ کدام روش برای طبخ سبزیجات بهتر است؟

پختن یا بخارپز کردن؛ کدام روش برای طبخ سبزیجات بهتر است؟

پختن سبزیجات یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای افزودن مواد مغذی به وعده‌های روزانه است، اما نحوه‌ی پخت می‌تواند تفاوت بزرگی در فواید سلامتی ایجاد کند به گزارش  به نقل از عصرایران ، بخارپز کردن و جوشاندن دو روش رایج و بدون روغن هستند که در خانه‌ها استفاده می‌شوند. ادامه مطلب ...