بافت سفت، طعم آجیلی و دانههای بلند و سیاه باعث میشود برنج وحشی از همتایان سفید و قهوهای خود متمایز شود مدتهاست که آشپزها از این ماده بهعنوان چاشنی برای پخت گوشت و انواع سوپ استفاده میکنند. ادامه مطلب ...
بافت سفت، طعم آجیلی و دانههای بلند و سیاه باعث میشود برنج وحشی از همتایان سفید و قهوهای خود متمایز شود مدتهاست که آشپزها از این ماده بهعنوان چاشنی برای پخت گوشت و انواع سوپ استفاده میکنند. ادامه مطلب ...
اغلب گفته میشود گوشت قرمز کمتر بخورید و به جای آن گوشت سفید نظیر گوشت مرغ و ماهی استفاده کنید اما نکتهای که شاید ما از آن غافل هستیم این است که شیوه طبخ گوشت نیز بر سلامت ما تاثیر دارد. ادامه مطلب ...
میکروپلاستیکها در همهجا از آب لولهکشی گرفته تا ظروف و غذاهای ما حضور دارند اما با چند راهکار ساده میتوان میزان ورود این ذرات به بدن را کاهش داد وبگاه به نقل از زومیت ، میکروپلاستیکها از شیر آب بیرون میآیند، از ظروف آشپزی جدا میشوند و حتی میتوانند به زرده تخممرغ و بخشهای داخلی گوشت و سبزیجات نفوذ کنند. ادامه مطلب ...
طرز تهیه آبگوشت کلم قمری همدان، یکی از دستور پختهای اصیل و محلی استان همدان است که در میان مردم این منطقه طرفداران بسیاری دارد این غذا که در برخی نواحی به آن “آبگوشت کشک” یا “قلیه کلم” نیز میگویند، با ترکیب دلچسب کلم قمری (قنبید)، گوشت و چاشنی منحصر به فرد کشک و سیر، تجربهای تازه و متفاوت از آبگوشت را برای شما رقم خواهد زد. ادامه مطلب ...
خورشت ریحان و بادمجان، یکی از خوشعطرترین و دلچسبترین خورشت های ایرانی است که با ترکیب ریحان تازه، بادمجانهای سرخشده، گوشت خورشتی و چاشنیهای سنتی مانند رب نارنج و آبغوره، طعمی متفاوت و خاطرهانگیز به سفره میبخشد این خورشت، پیوندی از طراوت سبزیها و لطافت گوشت در سایه هنر و حوصله آشپزی ایرانی است. ادامه مطلب ...