متخصص تغذیه و رژیمدرمانی، با تأکید بر فواید چای و دمنوشها گفت: مصرف زیاد یا غلیظِ چای، بهویژه همراه با قند و شیرینی، میتواند خطرات تغذیهای ایجاد کند به گزارش به نقل از مهر ، مهدیه پوریزدانپناه، پزشک و متخصص تغذیه و رژیمدرمانی با اشاره به اینکه بسیاری از متخصصان طب سنتی چای را یکی از بهترین دمنوشهای قابل مصرف برای عموم مردم میدانند، گفت: چای در حالت کلی نوشیدنی مناسبی است اما مثل هر ماده غذایی، مصرف بیش از حد آن میتواند آسیبزا باشد، چای باید تازهدم مصرف شود و نوشیدن چای مانده که چندین ساعت از دمکشیدن آن گذشته، توصیه نمیشود، زیرا با گذشت زمان غلظت مواد موجود در چای افزایش مییابد. ادامه مطلب ...

