آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

۲۵ درصد گوشت قرمز کشور را عشایر تولید می‌کنند

۲۵ درصد گوشت قرمز کشور را عشایر تولید می‌کنند

مدیرکل دفتر به سازی امور تولید سازمان امور عشایر گفت: تعداد دام‌ عشایر تقریبا ۲۹ میلیون رأس بوده که سالانه ۲۰۰هزار تن از گوشت قرمز کشور را تأمین می‌کنند جامعه عشایر کشور با جمعیت یک میلیون و ۱۱۵ هزار نفر و ۲۵۲ هزار خانوار سومین بخش جمعیتی بعد از جمعیت شهری و روستایی را تشکیل می‌دهند؛ البته در کلان موضوع عشایر نخستین جامعه بوده که پیش از جوامع روستایی و شهری شکل گرفته‌اند. ادامه مطلب ...

واردات بیش از ۴۲ هزار تن گوشت قرمز در ۸ ماه گذشته

واردات بیش از ۴۲ هزار تن گوشت قرمز در ۸ ماه گذشته

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: از نیمه دوم سال گذشته تا اردیبهشت امسال ۴۲ هزار و ۴۷۶ تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله در قالب تنظیم تفاهم نامه سه جانبه با ۱۶۳ شرکت، وارد کشور شده است به گزارش   بهنقل از مهر ، حسین شیرزاد در خصوص نقش شرکت پشتیبانی امور دام در تعادل بخشی و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها در حوزه مواد پروتئینی گفت: در راستای حمایت از مصرف‌کنندگان و تنظیم بازار محصولات پروتئینی کشور، از ابتدای نیمه دوم سال ۱۴۰۲ تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری ۱۹۳ فقره تفاهم نامه سه جانبه واردات دام زنده و گوشت قرمز بین شرکت پشتیبانی امور دام کشور با بخش خصوصی با محوریت واردات گوشت گوسفندی و گوساله و دام زنده منعقد گردیده است که تاکنون بخش عمده محموله‌های مورد نظر با رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی وارد کشور شده و باقی نیز در حال انجام است. ادامه مطلب ...