تلخی بادمجان از آن طعمهای سمج است که اگر بهموقع مهار نشود، عطر و زحمت غذای شما را هدر میدهد شدت تلخی به رقم بادمجان، میزان بلوغ و مقدار ترکیبات فنولی و آلکالوئیدی آن مرتبط است. ادامه مطلب ...

تلخی بادمجان از آن طعمهای سمج است که اگر بهموقع مهار نشود، عطر و زحمت غذای شما را هدر میدهد شدت تلخی به رقم بادمجان، میزان بلوغ و مقدار ترکیبات فنولی و آلکالوئیدی آن مرتبط است. ادامه مطلب ...
پیاز پرورده نوعی مزه و چاشنی کنار غذا است که از ترکیب پیاز با رب انار، گردو، سبزیجات و. ادامه مطلب ...