تلخی بادمجان از آن طعمهای سمج است که اگر بهموقع مهار نشود، عطر و زحمت غذای شما را هدر میدهد شدت تلخی به رقم بادمجان، میزان بلوغ و مقدار ترکیبات فنولی و آلکالوئیدی آن مرتبط است. ادامه مطلب ...
تلخی بادمجان از آن طعمهای سمج است که اگر بهموقع مهار نشود، عطر و زحمت غذای شما را هدر میدهد شدت تلخی به رقم بادمجان، میزان بلوغ و مقدار ترکیبات فنولی و آلکالوئیدی آن مرتبط است. ادامه مطلب ...
پیاز پرورده نوعی مزه و چاشنی کنار غذا است که از ترکیب پیاز با رب انار، گردو، سبزیجات و. ادامه مطلب ...
یک متخصص تغذیه گفت: با شروع مدارس بدغذایی در کودکان بیشتر میشود و والدین باید با خلاقیت در تهیه غذا، آنها را به تغذیه سالم ترغیب کنند وبگاه به نقل از مهر ، آزیتا حکمتدوست، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به مشکل بدغذایی در برخی کودکان بهویژه با آغاز سال تحصیلی گفت: در میان کودکان، برخی دچار بدغذایی هستند و با شروع مدارس این مسئله ممکن است تشدید شود و برای رفع این مشکل، والدین باید تلاش کنند تا با ایجاد جذابیت در غذا، میل کودک به خوردن را افزایش دهند. ادامه مطلب ...
با شروع پاییز، تهیه ترشیهای خانگی بار دیگر رونق میگیرد در میان انواع ترشیها، ترشی بادمجان جایگاه ویژهای دارد؛ ترکیبی ساده و خوشمزه که علاوه بر رنگ و طعم جذاب، سرشار از خواص تغذیهای همچون کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی و کمک به هضم غذاست. ادامه مطلب ...