عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات کشاورزی گفت: بخشی از کیفیت نانها مربوط به نوع آردی است که استفاده میشود؛ کیفیت پایین نان مربوط به کیفیت گندم نیست نان قوت غالب مردم در جهان است. ادامه مطلب ...

عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات کشاورزی گفت: بخشی از کیفیت نانها مربوط به نوع آردی است که استفاده میشود؛ کیفیت پایین نان مربوط به کیفیت گندم نیست نان قوت غالب مردم در جهان است. ادامه مطلب ...
محمدرضا خواجه، نایب رییس انجمن علوم و فنون غلات کشور با تاکید بر اینکه طرح هوشمندسازی نان در عمل شکست خورد، علت و شرایط بیماری زا بودن نان را نیز واکاوی کرد به گزارش به نقل از تابناک ، زمزمههای گرانی ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی قیمت نان از سال گذشته آغاز شد و در این مدت بارها از سوی مسئولان مختلف بر این نکته تاکید شد که دولت برنامهای برای افزایش قیمت قوت غالب مردم ندارد ازطرف دیگر چند نرخی بودن و حتی تعطیلی برخی نانواییها به دلیل کمبود و یا نبود آرد و کیفیت پایین نان از جمله مشکلاتی است که نانوایان و مردم را درگیر کرده است. ادامه مطلب ...
این نان با آرد آزاد پخته میشود، غنی است و مشتری خودش را دارد روزی یک کیسه و نصفی میخریم. ادامه مطلب ...