عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات کشاورزی گفت: بخشی از کیفیت نانها مربوط به نوع آردی است که استفاده میشود؛ کیفیت پایین نان مربوط به کیفیت گندم نیست نان قوت غالب مردم در جهان است. ادامه مطلب ...

عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات کشاورزی گفت: بخشی از کیفیت نانها مربوط به نوع آردی است که استفاده میشود؛ کیفیت پایین نان مربوط به کیفیت گندم نیست نان قوت غالب مردم در جهان است. ادامه مطلب ...
محمدرضا خواجه، نایب رییس انجمن علوم و فنون غلات کشور با تاکید بر اینکه طرح هوشمندسازی نان در عمل شکست خورد، علت و شرایط بیماری زا بودن نان را نیز واکاوی کرد به گزارش به نقل از تابناک ، زمزمههای گرانی ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی قیمت نان از سال گذشته آغاز شد و در این مدت بارها از سوی مسئولان مختلف بر این نکته تاکید شد که دولت برنامهای برای افزایش قیمت قوت غالب مردم ندارد ازطرف دیگر چند نرخی بودن و حتی تعطیلی برخی نانواییها به دلیل کمبود و یا نبود آرد و کیفیت پایین نان از جمله مشکلاتی است که نانوایان و مردم را درگیر کرده است. ادامه مطلب ...
این نان با آرد آزاد پخته میشود، غنی است و مشتری خودش را دارد روزی یک کیسه و نصفی میخریم. ادامه مطلب ...
عضو هیئتمدیره انجمن غلات ایران درباره آرد کامل گفت: تغییرات در آرد بدون پشتوانه علمی نمیتواند کیفیت نان را بهبود دهد به گزارش به نقل از مهر ، برخی از کارشناسان بخش خصوصی تاکید دارند کیفیت گندم تولیدی کشور باید افزایش پیدا کند تا در نهایت محصول نهایی به لحاظ کیفی از مقبولیت لازم برخوردار شوند. ادامه مطلب ...
نان در فرهنگ ما ایرانیان حرمت داشته و دارد همانگونه که قدیمیها به ما یاد دادهاند هر جا تکه نانی دیدی آن را بردار و گوشهای بگذار، شاطرها هم از احترام و حرمت خاصی برخوردارند؛ آنها روزی حلال را اول وقت از خدا طلب میکنند و نان مردم را با همین نیت بر سر سفرهها میآورند؛ پرسش این است که چرا در حال حاضر شاهد گرانفروشی، کمفروشی و کیفیت پایین نان هستیم؟ به گزارش به نقل از ایرنا ، نان و کیفیتش، شاطر و مرام آنها از گذشته تا کنون تغییر کرده، از کیفیت و ابعاد آن گرفته تا شاطرهایی که با نام خدا کرکره مغازههایشان را بعد از نماز صبح بالا میدادند تا مردم پیش از طلوع آفتاب لقمه نانی به خانه ببرند دیگر نه از آن نانها و بوی خاطرهانگیز آن خبری است و نه از آن شاطر سحرخیز که تنورش را گرم میکرد تا سفرهای سرد نماند. ادامه مطلب ...