آب و غذا

تحول بزرگ در «روستای برغان» با رونق گردشگری و اشتغال زایی

تحول بزرگ در «روستای برغان» با رونق گردشگری و اشتغال زایی

 سرپرست دهیاری روستای برغان از توسعه چشمگیر گردشگری سلامت، خوراک و طبیعت‌گردی در این روستا خبر داد و این موضوع را باعث ایجاد تحولات بزرگ در این روستا عنوان کرد به گزارش  به نقل از اقتصاد آنلاین ، «فاطمه شهیدی» با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی برغان نظیر قرارگیری در مجاورت دو رودخانه، برخورداری از باغات متنوع آلو‌ و میوه های گوناگون، وجود درختان کهنسال و طبیعت بکر و همچنین زیرساخت‌های در حال گسترش گردشگری، توسعه پایدار پایدار روستا را به همراه داشته است. ادامه مطلب ...

جشنواره ملی آش ایرانی فرصتی برای جذب گردشگران به زنجان

جشنواره ملی آش ایرانی فرصتی برای جذب گردشگران به زنجان

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان زنجان  گفت: نوزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی از ۲۴ تا ۲۸ شهریورماه در نمایشگاه بین‌المللی کاسپین زنجان برگزار می‌شود و با حضور سرآشپزان استان‌های مختلف و تورهای گردشگری خوراک، فرصتی مناسب برای معرفی جاذبه‌های فرهنگی و گردشگری استان فراهم خواهد کرد وبگاه   به نقل از ایسنا ، داوود آبیان با بیان اینکه امسال جشنواره آش در فضای مسقف نمایشگاه بین‌المللی کاسپین و با امکانات مناسب سرمایشی و گرمایشی برگزار خواهد شد، اظهار کرد: هدف ما ایجاد آرامش، امنیت و رفاه بیشتر برای بازدیدکنندگان است. ادامه مطلب ...

۱۴ غذا و خوراک سنتی ایران باستان بازآفرینی شد/ غذاهای فوری‌پز جایگزین فست فودها می‌شوند

۱۴ غذا و خوراک سنتی ایران باستان بازآفرینی شد/ غذاهای فوری‌پز جایگزین فست فودها می‌شوند

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: براساس کاوش‌های باستان شناسی توانستیم چهار غذای سنتی مربوط به ایران باستان را در شهر سوخته استان سیستان و بلوچستان و بیش از ۱۰ خوراک تاریخی را از کتاب «شیخ اطعمه» بازآفرینی کنیم وبگاه  به نقل از ایرنا ، مصطفی فاطمی اظهار داشت: تاکنون در چند نوبت براساس کار تلفیقی بین گردشگری و باستان شناسی و با استفاده از مطالب برخی کتاب های تاریخی چند نمونه از غذاهای باستانی و تاریخی مانند «گندم پلو» که با استفاده از گشنیز و گوشت پخته می‌شد را بازآفرینی کرده ایم. ادامه مطلب ...

البرز به قطب گردشگری خوراک کشور تبدیل می‌شود

البرز به قطب گردشگری خوراک کشور تبدیل می‌شود

دبیر کمیته گردشگری خوراک و نوشیدنی‌های سنتی البرز گفت: ساماندهی خودروهای سیار فروش غذا، فعالان خانگی و ایجاد مسیرهای گردشگری خوراک، البرز در آستانه تبدیل شدن به یکی از قطب‌های اصلی گردشگری خوراک و نوشیدنی کشور قرار دارد وبگاه  به نقل از میراث آریا ، حسین رحیمی از اجرای طرح‌های جامع ساماندهی خودروهای سیار فروش خوراک، فعالان خانگی حوزه خوراک و راه‌اندازی مسیر گردشگری خوراک در این استان خبر داد و گفت: البرز با برخورداری از ظرفیت‌های متنوع فرهنگی و غذایی، در آستانه تبدیل شدن به یکی از مقاصد مهم گردشگری خوراک کشور قرار دارد. ادامه مطلب ...

احیای «گردشگری خوراک» مسیری نو برای تعالی صنعت گردشگری استان است/ گردشگری از حمایت کامل مدیریت استان برخوردار است

احیای «گردشگری خوراک» مسیری نو برای تعالی صنعت گردشگری استان است/ گردشگری از حمایت کامل مدیریت استان برخوردار است

مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، با تأکید بر ضرورت احیای «گردشگری خوراک» به‌عنوان گونه‌ای ارزشمند و راهبردی، گفت: غذاهای بومی و محلی تنها یک خوراک نیستند، بلکه حامل پیوندهای عاطفی، هم‌نوع‌دوستی و صمیمیت‌اند؛ چیزی که در غذاهای صنعتی به فراموشی سپرده شده است وبگاه  به نقل از میراث آریا ، مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، در حاشیه آئین افتتاح بخش ویژه ارائه غذاهای سنتی اصفهان در رستوران هتل پارسیان عالی‌قاپو در گفت‌وگو با خبرنگار میراث‌آریا، با اشاره به ضرورت ایجاد مسیرهای تازه در صنعت گردشگری استان، اظهار کرد: با وجود همه دشواری‌ها و بحران‌های منطقه‌ای، گردشگری اصفهان نیازمند شناسایی و تقویت گونه‌های جدید است. ادامه مطلب ...