آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

تولید گوشت گیاهی از باقلا و نخود با ۹۰ درصد پروتئین خالص در کشور

تولید گوشت گیاهی از باقلا و نخود با ۹۰ درصد پروتئین خالص در کشور

شرکت کیاژن‌فناور آریا با استفاده از ایزوله‌های پروتئینی دو گیاه، موفق به تولید گوشت گیاهی حاوی ۸۵ تا ۹۰ درصد پروتئین شدند که شباهت زیادی در طعم و بو با بافت گوشت حیوانی دارد و به گفته آنها این گوشت به‌زودی وارد بازار می‌شود به گزارش   به نقل از ایسنا ، صادق شجاعی، مدیر عامل این شرکت فناور یکی از موضوعات مطرح در کشور را موضوع امنیت غذایی دانست و گفت: مفهوم امنیت غذایی به دسترسی افراد به غذای سالم و به مقدار کافی تعبیر می‌شود و این موضوعی است که در همه اسناد بالادستی، سند امنیت غذایی ۱۴۱۰ و نقشه جامع علمی کشور وارد شده است. ادامه مطلب ...