معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی گفت: سالانه ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می شود که میزان نیاز به گوشت قرمز بیشتر از میزان تولید آن است و با برنامهریزی در راستای توسعه و تقویت واحدهای صنعتی و روستایی و جایگزینی دامهای دو منظوره در بخش صنعتی امکان افزایش تولید این محصول در کشور وجود دارد.ارد.
به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی جهتگیری این وزارتخانه در ارتباط با گوشت قرمز را حرکت به سمت خوداتکایی در تولید این محصول خواند و گفت: اکنون حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تن کمبود گوشت قرمز در کشور داریم
ر بخش تولید دام سنگین وضعیت مطلوبی داریم و برای این که دامداریها متضرر نشوند شرکت پشتیبانی امور دام خرید گوشت قرمز را هم آغاز کرده است.