آب و غذا

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی با اسفناج و پنیر

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی با اسفناج و پنیر

یک غذای ایتالیایی خوشمزه و آسان با ترکیب ماکارونی، اسفناج و پنیر ریکوتا که در کمتر از یک ساعت آماده می شود.

به گزارش آب و غذا به نقل از دلگرام ، مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم ماکارونی
- ۵۰۰ گرم پنیر ریکوتا (۲ فنجان)
- ۲۵۰ گرم اسفناج تازه (۹ اونس)
- ۶۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده تازه
- ۲۰۰ گرم توپک های موزارلا کوچک
- ۱ عدد پیاز خرد شده
- ۳ حبه سیر خرد شده
- ۸۰۰ گرم سس گوجه فرنگی خوب (۲۸ اونس)
- ۱ و نیم قاشق چای خوری نمک
- ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ۱/۴ قاشق چای خوری جوز هندی تازه رنده شده
- ۱۱۰ گرم پنیر موزارلا یا پنیر دیگر برای پاشیدن روی غذا (۱ فنجان)

روش تهیه:
۱. یک قابلمه بزرگ را با آب پر کنید، ۱ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.
۲. در همین حال، ۲-۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید، پیاز خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۳-۴ دقیقه تفت دهید، سپس سیر را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. اسفناج تازه را اضافه کنید و گاهی هم بزنید تا برگ ها شروع به پژمرده شدن کنند (حدود ۵ دقیقه). مایعات را تخلیه کرده و بگذارید خنک شود. مخلوط اسفناج را خرد کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
۳. به کاسه، پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان رنده شده، نمک، فلفل و جوز هندی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را به یک کیسه شیرینی پزی منتقل کنید.
۴. وقتی آب به جوش آمد، ماکارونی را اضافه کرده و طبق دستورالعمل روی بسته بپزید. سپس آبکش کنید و در یک کاسه با آب سرد قرار دهید.
۵. فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۶۰ درجه فارنهایت) پیش گرم کنید.
۶. نیمی از سس گوجه فرنگی را در کف ظرف فر بریزید. هر پوست ماکارونی را با مخلوط اسفناج و ریکوتا پر کنید. پوست های پر شده را در یک لایه در ظرف فر بچینید، به طوری که سمت باز به سمت بالا باشد. به هر پوست پر شده یک توپک موزارلا اضافه کنید. سپس بقیه سس گوجه فرنگی را روی آن بریزید و با پنیر بپاشید. با فویل بپوشانید.
۷. به مدت ۲۰ دقیقه بپزید، سپس فویل را بردارید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا رویش طلایی شوددستور پخت ماکارونی ایتالیانی با اسفناج و پنیر

نظرات