کارشناس تغذیه گفت: کلم بروکلی برای دیابت بسیار مفید است.
به گزارش آب و غذا به نقل از فارس ، عارف حکیمی در شبکه ۵ سیما،گفت: کلم خانواده ای گسترده دارد. از کلم برگ که در کلمپلو استفاده میشود گرفته تا گل کلم که در ترشیها میریزیم، از انواع مختلف آن هستند. کلم بروکلی به شدت برای دیابتیها مورد استفاده قرار میگیرد.
کلم بروکلی قابلیت تنظیم قند در افراد دیابتی را دارد، لذا استفاده از آن رژیم غذایی آنها بسیار پیشنهاد میشود.
با این وجود افراد باید بدانند که کلم بروکلی قند را پایین نمیآورد و ما صرفا میتوانیم با استفاده از آن قند را تنظیم کنیم. گل کلم استار و کلم بروکسل نیز از دیگر انواع کلم هستند.
صبحانه املت بروکلی مختص بیماران دیابتی است. البته این صبحانه به عنوان عصرانه نیز میتواند مطرح شود. ما در این صبحانه از کلم بروکلی به عنوان یکی از سبزیجات بسیار مقوی و سالم استفاده خواهیم کرد.
پوست لیمو در کنار فلفل سیاه ادویههای صبحانه امروز ما هستند. ابتدا ساقه کلم بروکلی را رنده میکنیم.
روغن کنجد را در ماهیتابه میریزیم و بروکلی رنده شده را در آن میگذاریم. استفاده از روغن کنجد نفخ را میگیرد. همچنین این صبحانه بسیار انرژیزا است. سپس تخم مرغ را اضافه میکنیم.
استفاده از پوست تخم مرغ بعد از شستن و خشک کردن و اضافه کردن کمی جوش شیرین به آن، میتواند برای دندانها خاصیت سفیدکنندگی داشته باشد.
همچنین پوست تخم مرغ کود بسیار خوبی برای گلدانهای خانگی است. لذا خوب است که به جای دور ریختن، آن را به کار گیریم.