آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

اجرای طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی محصولات پروتئینی تا پایان ماه رمضان

اجرای طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی محصولات پروتئینی تا پایان ماه رمضان

آب و غذا

رییس سازمان دامپزشکی کشور، از طرح ملی تشدید نظارت و کنترل بهداشتی محصولات دامی با منشأ فرآورده‌های خام دامی در تعطیلات نوروز تا پایان عید سعید فطر سال ۱۴۰۲ خبر داد.

سید محمد آقامیری در نشست خبری پایان سال در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این طرح نظارت از ۱۳ اسفندماه امسال شروع شده است افزود: طبق وظیفه سازمانی مدیریت و نظارت بر فعالیت کشتارگاه‌ها، مراکز تولید، مراکز عرضه و بازار را داریم.

شروع فعالیت کشتارگاه‌ها از ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲

امسال کار ما تشدید نظارت بهداشتی بر فعالیت کشتارگاه‌ها است به طوری که از روز دوم فروردین ماه ۱۴۰۲ تمامی کشتارگاه‌های دام و طیور فعال خواهند بود تا گوشت قرمز و مرغ در ایام تعطیل به دست مردم برسد.

در ایام تعطیل نوروز ناظرین بهداشتی و شرعی ما بر محصولات پروتئینی با منشأ خام دامی در مراکز تولید، عرضه و کشتارگاه‌ها و بازار حضور خواهند داشت.

آقامیری از افزایش ۴۰ تا ۴۲ درصدی تشدید نظارت‌ها خبر داد و گفت: سال گذشته در پی تشدید نظارت‌ها ۷۰۰ تن گوشت مرغ و ۲۴۰ تن گوشت قرمز شناسایی و ضبط و از چرخه مصرف مردم خارج شد که بخشی از آن وارد صنعت و بخشی معدوم شده است.

امسال نیز همانند سال گذشته طرح ملی تشدید نظارت‌های دامپزشکی برای حفظ سلامت و بهداشت مردم اجرایی خواهد شد./ایرنا

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست