آب و غذا

از آرد نانوایی در قنادی‌ها استفاده می‌شود؟

از آرد نانوایی در قنادی‌ها استفاده می‌شود؟

رئیس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف ایران گفت: استفاده از آرد نانوایی در قنادی به دلیل آنکه درصد آن پایین است باعث کاهش کیفیت محصول می‌شود من نمی‌گویم استفاده نمی‌شود، اما این اتفاق به ندرت رخ می‌دهد.

وبگاه آب و غذا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، محمد جواد کرمی رئیس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف ایران در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در خصوص قاچاق آرد و ارائه آرد نانوایی ها به قنادی ها اظهار داشت: ما برای مصارف مختلف صنایع آرد، آردهای خاصی داریم. آرد مورد استفاده برای نان سنتی کاملاً متفاوت و متمایز است.

برای نان سنتی، ما از آردهای ۱۲ درصد ۱۵ درصد و ۱۸ درصد استفاده می‌کنیم. در حالی که برای نان حجیم و صنعتی، آرد ۲۱ درصد به بالا و برای قنادی‌ها، آرد بالای ۲۷ درصد مصرف می‌شود.

بنابراین، اگر ما آرد این بخش را بخواهیم در بخش دیگری استفاده کنیم، ممکن است دچار مشکل شویم و کیفیت محصول نهایی پایین بیاید.

من نمی‌گویم که این اتفاقات اصلاً نمی‌افتد، اما در حوزه بسیار به ندرت اتفاق می‌افتد و شاید درصد آن بسیار پایین باشد.

نظرات