آب و غذا

صبحانه مقوی روز تعطیل | قیساوای زردآلو خوشمزه و ساده به روش تبریزی + طرز تهیه

صبحانه مقوی روز تعطیل | قیساوای زردآلو خوشمزه و ساده به روش تبریزی + طرز تهیه

طرز تهیه قیساوا با زردآلو یکی از همان رسپی‌هایی است که آن را در دفترچه آشپزی یادداشت خواهید کرد تا هیچگاه فراموشتان نشود. غذایی لذیذ و سنتی از دیار آذری زبان‌ها که با چاشنی عشق آن را تهیه می‌کنند

به گزارش آب و غذا به نقل از سبک زندگی ، قیساوای زردآلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه استان های آذربایجان می باشد که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیساوای زردآلو در ادامه با ما همراه باشید. تا بتوانید این قیساوای زردآلو خوشمزه را برای صبحانه تهیه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قیسی ۳۰۰ گرم
آب ½ فنجان
شیره انگور ۱ فنجان
کره یا روغن محلی ۲ قاشق سوپخوری
پودر هل نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه قیساوای زردآلو

مرحله اول

برای تهیه قیساوای زردآلوی خوشمزه ابتدا کار قیسی ها را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و قیسی ها را درون آن می ریزیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه حاوی قیسی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آب را روی قیسی ها می ریزیم، سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم قیسی خوب بپزد و کمی از آب درون قابلمه تبخیر و کشیده شود.

مرحله سوم

در این مرحله وقتی آب قیسی کمی کشیده شد، کره یا روغن محلی را اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه وقتی کره آب شد، پودر هل را به قیسی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا عطر هل آزاد شود.

مرحله چهارم

حالا شیره انگور را به مخلوط قیسی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم قیسی با شیره انگور بپزد و به قوام برسد. توجه داشته باشید قیسی را گاهی مخلوط کنید و مواظب باشید قیسی ته نگیرد.

مرحله پنجم

در نهایت وقتی قیساوا به غلظت مورد نظر رسید، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. این غذای جذاب و خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با برنج یا نان سرو کنیم. نوش جان.

نظرات