آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

صبحانه مقوی روز تعطیل | قیساوای زردآلو خوشمزه و ساده به روش تبریزی + طرز تهیه

صبحانه مقوی روز تعطیل | قیساوای زردآلو خوشمزه و ساده به روش تبریزی + طرز تهیه

طرز تهیه قیساوا با زردآلو یکی از همان رسپی‌هایی است که آن را در دفترچه آشپزی یادداشت خواهید کرد تا هیچگاه فراموشتان نشود غذایی لذیذ و سنتی از دیار آذری زبان‌ها که با چاشنی عشق آن را تهیه می‌کنند به گزارش   به نقل از سبک زندگی ، قیساوای زردآلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه استان های آذربایجان می باشد که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیساوای زردآلو در ادامه با ما همراه باشید. ادامه مطلب ...