آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

واویشکای مرغ راحتترین و خوشمزه ترین غذای گیلانی + طرز تهیه

واویشکای مرغ راحتترین و خوشمزه ترین غذای گیلانی + طرز تهیه

واویشکای مرغ راحتترین و خوشمزه ترین غذای گیلانی ، در این مقاله برای شما طرز تهیه واویشکای مرغ رو آماده کردیم ، اگر علاقه مند به درست کردن یک خوراک خوشمزه  و راحت با مرغ هستید ، این مطلب رو تا انتها ببینید !

به گزارش آب و غذا به نقل از نیک صالحی ،  واویشکای مرغ را می‌توان به عنوان غذای اصلی در وعده‌های ناهار یا شام سرو کرد. این غذا را می‌توان هم با برنج و هم به صورت پرسی با نان میل کرد. همچنین، واویشکای مرغ می‌تواند گزینه مناسبی برای افطار در ماه رمضان باشد.

مواد لازم:

  • سینه مرغ  یک عدد
  • پیاز درشت یک عدد
  • سیر دوحبه
  • گوجه ۴ عدد
  • فلفل دلمه مقداری
  • رب گوجه در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری
  • اب نصف لیوان
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه
  • اب نارنج به مقدار لازم

پیاز که سبک شد بهش نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید کمی که سرخ شد سیر له شده رو بریزید و تفت بدید . حالا مرغا رو اضافه کرده تفت بدید تا رنگش تغییر کنه فلفل دلمه خرد شده رو بریزید به همراه پوره گوجه تفت بدید در صورت دلخواه یک قاشق غذاخوری رب هم اضافه کنید تفت که خورد ابحوش بریزید اب نارنج یا ابلیمو اضافه کنید یک ربع زمان بدید تا پخته بشه

واویشکای مرغ به روش دوم

واویشکای مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب استان گیلان است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود.

این غذای شمالی در مدت زمان کوتاهی (حدود ۱۵ دقیقه) قابل تهیه است و مواد اولیه ساده‌ای دارد.

مواد اصلی برای تهیه واویشکای مرغ عبارتند از:

  • سینه مرغ (حدود ۳۰۰ گرم)
  • پیاز (۱ عدد)
  • سیر (۲ حبه)
  • گوجه فرنگی (۱ عدد)
  • رب گوجه فرنگی
  • ادویه‌جات (نمک، فلفل، زردچوبه)

برخی نکات کلیدی در تهیه واویشکای مرغ:

مرغ را به قطعات کوچک (حدود دو بند انگشت) خرد کنید.

می‌توانید از سینه یا ران مرغ استفاده کنید.

پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.

گوجه فرنگی را پوست کنده و ریز خرد کنید یا به صورت پوره درآورید.

می‌توانید به دلخواه کمی نخود فرنگی و هویج پخته شده نیز اضافه کنید.

نظرات