آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

تولید ۲۰ تن گوشت ماهی خاویار در سبزوار

تولید ۲۰ تن گوشت ماهی خاویار در سبزوار

آب و غذا

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: ۲۰ هزار کیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری در مزارع پرورش ماهی سبزوار تولید و روانه بازار شده است.

علی اصغر امانیان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون، ۲۰ هزار کیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری در مزارع پرورش ماهی سبزوار، تولید و روانه بازار شده است.

این شهرستان در حوزه تولید ماهیان خاویاری، در استان پیشگام است و هم اینک ۵ واحد پرورش خاویار، در ۲ حوزه پروار ماهی و استحصال خاویار در سبزوار، فعالیت دارند.

در واحدهای پرورش ماهی خاویار سبزوار، طی سال جاری علاوه بر تولید گوشت، استحصال تخم خاویار نیز صورت گرفته است که به کشورهای منطقه، صادر می‌شود.

 تولید گوشت ماهی خاویار در سبزوار، طی سال گذشته ۱۹ تن بود که بیشتر از این میزان تولید، در نیمه نخست سال جاری محقق شده است./مهر

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست