سرپرست شیلات ایران با اشاره به تاکید مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی به حرکت در مسیر ارتقای تولید آبزیان و تامین امنیت غذایی، گفت: تولید ۱۴۰ تن خاویار و ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری در برنامه هفتم توسعه در کشور هدفگذاری شده است
به گزارش به نقل از ایرنا ، حمزه رستمپور در دومین روز سفر به استان هرمزگان و بازدید از مزرعه ۵۰ تنی ماهیان خاویاری در اسلام آباد رودان، با اشاره به اینکه استانهای مازندران و گیلان رتبه اول و دوم کشور در تولید گوشت ماهیان خاویاری و خاویار را به خود اختصاص دادهاند اظهار کرد: اکنون ۲۰ استان کشور در حوزه استحصال گوشت ماهیان خاویاری و ۱۲ استان در بخش استحصال خاویار فعالیت جدی دارند و استان هرمزگان میتواند در بحثهای کیفی و کمی از جایگاه ویژه ای برخوردار باشد.
ادامه مطلب ...