مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در دولت سیزدهم بر اساس راهبرد تامین امنیت غذایی، ۱۰۱ جواز تاسیس و پروانه بهرهبرداری برای صنایع تبدیلی و غذایی بهمنظور فعالیت در این استان صادر شد.
به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، حسین طاهری فرد افزود: در این میان ۶۰ مورد جواز تاسیس و ۴۱ فقره پروانه بهرهبرداری صنایع تبدیلی و غذایی بود، همچنین ۷۳ مورد از طرحهای نیمه کاره در این بخش طی سهسال گذشته تکمیل شد.
با تلاشهای انجام شده برای تقویت صنایع تبدیلی و غذایی استان در دولت مردمی، براساس اطلاعات ثبت شده در سامانه رصد اشتغال، برای یکهزار و ۲۲۰ نفر فرصت شغلی ایجاد شد که این میزان با درنظر گرفتن امکان اشتغال غیر مستقیم به وجود آمده در این بخش، رقم قابل توجهی خواهد شد.
توسعه صنایع تبدیلی و غذایی در دولت سیزدهم به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی قم قرار گرفت و مسئولان این بخش همواره تاکید کردند که از هرگونه فعالیت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در این حوزه حمایت خواهند کرد.
گفتنی است گسترش صنایع تبدیلی و غذایی در قم موجب بالا رفتن ارزش افزوده فعالیتهای کشاورزی و همچنین کاهش هدر رفت محصولات تولید شده در این بخش می شود.
در همین رابطه توسعه ظرفیت تولید واحدهای موجود و نیز بازسازی و نوسازی واحدها در بخش صنایع تبدیلی و غذایی استان از جمله فعالیتهای سازمان جهاد کشاورزی قم است که با مشارکت بهرهبرداران و پرداخت تسهیلات لازم به آنان انجام میشود.
به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.