نوع تغذیه در کنترل دیابت نقش اساسی دارد تا جایی که بی توجهی به تغذیه ، تمام تلاش پزشکان را از بین می برد مصرف برنج برای دیابتی ها هم یکی از نکات تغذیه ای است که برای کنترل قند خون بایستی رعایت شود. ادامه مطلب ...
آبکش
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به یک باور غلط درباره تفاوت برنج کته و آبکش، گفت: از نظر میزان انرژی و چاقکنندگی تفاوتی بین برنج کته و برنج آبکش وجود ندارد به گزارش به نقل از مهر ، سمیرا ربیعی گفت: در روش پخت برنج به صورت کته، آب در برنج باقی مانده و آرسنیک آن خارج نمیشود. ادامه مطلب ...
طرز تهیه قیساوا با زردآلو یکی از همان رسپیهایی است که آن را در دفترچه آشپزی یادداشت خواهید کرد تا هیچگاه فراموشتان نشود غذایی لذیذ و سنتی از دیار آذری زبانها که با چاشنی عشق آن را تهیه میکنند به گزارش به نقل از سبک زندگی ، قیساوای زردآلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه استان های آذربایجان می باشد که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیساوای زردآلو در ادامه با ما همراه باشید. ادامه مطلب ...
پای مرغ یکی از مواد غذایی پرخاصیت و مفید برای سلامت بدن و زیبایی پوست می باشد که برای مصرف آن ابتدا باید ترفند شستشو و پاک کردن آن را یاد بگیرید به گزارش به نقل از نمناک ، پای مرغ یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین D و حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست. ادامه مطلب ...
با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار غوره حسابی داغ میشود اما غوره عمر کوتاهی دارد و خیلی زود باید از آن استفاده کرد. ادامه مطلب ...
رب آلبالو یکی از انواع ربهای میوهای خوشرنگ و خوشطعم است که میتوانید از آن به عنوان یک چاشنی ترش و خوشمزه در انواع غذاها استفاده کنید به گزارش به نقل از فرارو ، همانطور که میدانید رب یکی از مهمترین چاشنیها برای غذاهای ایرانی است که در بسیاری از خورشتها و غذاها برای مزه دار کردن از آن استفاده میشود. ادامه مطلب ...
آب زرشک یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار است که مصرف آن فوایدی بسیاری برای سلامت بدن به همراه دارد، دو روش خانگی برای تهیه این نوشیدنی پر خاصیت وجود دارد در این مطلب به سوال پرتکرار « آب زرشک را چه موقع بخوریم » نیز پاسخ داده شده است. ادامه مطلب ...
استفاده از نیترات در مقدار زیاد برای بدن مضر است و خطر ابتلا به سرطان و مسمومیت را افزایش میدهد اما چطوری نیترات سبزیجات مصرفی روزانه را کم کنیم؟ در این مقاله میتوانید با ۱۰ ترفند کم کردن نیترات سبزیجات مصرفی روزانه آشنا شوید. ادامه مطلب ...
بافت سفت، طعم آجیلی و دانههای بلند و سیاه باعث میشود برنج وحشی از همتایان سفید و قهوهای خود متمایز شود مدتهاست که آشپزها از این ماده بهعنوان چاشنی برای پخت گوشت و انواع سوپ استفاده میکنند. ادامه مطلب ...
خوراک نخود یکی از انواع خوراکهای گیاهی بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب نخود با پیاز، سیر، گردو و سبزی تهیه میشود به گزارش به نقل از فرارو ، خوراکها غذاهای متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مانند حبوبات، گوشت، مرغ و سبزیجات و روشهای طبخ گوناگون تهیه میشوند و در سفره غذای ایرانیها جایگاه خود را دارند. ادامه مطلب ...