عضو هیات علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اعلام کرد: میزان بذر جو اصلاحشده کشور از ۲۰ هزار تن در سال ۱۳۹۳ به ۴۸ هزار تن در سال ۱۴۰۲ رسید به گزارش به نقل از وزارت جهاد کشاورزی ، مهران شرفیزاده افزود: محصول جو به عنوان یکی از غلات اصلی دنیا، نقش مهمی در کشاورزی و امنیت غذایی کشور دارد، این محصول افزون بر تغذیه دامها، در تهیه فرآوردههای تخمیری نیز استفاده میشود و از نظر اقتصادی و تولید محصولات پروتئینی مانند گوشت و مرغ، تأثیر مستقیمی دارد، چرا که ۷۰ درصد هزینه محصولات پروتئینی مربوط به خوراک دام است. ادامه مطلب ...