آب و غذا

استفاده از هاردنر در بستنی لبنیاتی‌ها خطرناک است؟

استفاده از هاردنر در بستنی لبنیاتی‌ها خطرناک است؟

اخیرا اخباری در فضای مجازی پخش شده مبنی بر اینکه از مغازه‌هایی که لبنیات محلی دارند و با هاردنر،بستنی درست می‌کنند، بستنی نخرید به گزارش  به نقل از خبر آنلاین ، پخش‌کنندگان این اخبار در تایید این هشدار می‌گویند هاردنرها در صنایع پلیمری، رزین‌ها، رنگ‌ها و کامپوزیت، قالب‌سازی کفش، تولیدچسب‌ها، ساخت سنگ‌ها، کفپوش‌ها و همچنین پوشش مخازن مورد استفاده قرار می‌گیرند و بشدت سرطان زا هستند. ادامه مطلب ...

وبگاه آب و غذا را در شبکه های اجتماعی ایرانی دنبال کنید