آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

۱۴۰ هزار تُن شکر در شرکت توسعه نیشکر خوزستان تولید شد

۱۴۰ هزار تُن شکر در شرکت توسعه نیشکر خوزستان تولید شد

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با بیان اینکه تاکنون ۱۴میلیون تُن نیشکر در واحدهای هفت‌گانه نیشکری وابسته به این شرکت در خوزستان برداشت شده گفت: ۱۴۰هزار تُن شکر از این مقدار نیشکر برداشتی تولید شد. ادامه مطلب ...

تولید شکر در آستانه رکورد

تولید شکر در آستانه رکورد

اروین یالوم، ‌‌‌ روان‌شناس معروفی که به مفاهیم وجودی (اگزیستانسیال) در عرصه روان‌‌‌درمانی می‌پردازد، ‌‌‌ در بخش توضیح سائق مرگ، گزاره‌‌‌ای دارد تحت این عنوان که مردمان گذشته به دلیل درگیری با کشاورزی که رویش زندگی را با خود به همراه داشت، ‌‌‌ کمتر از مردمان معاصر اضطراب مرگ را متحمل می‌‌‌شدند درک این مفهوم با گشت‌وگذاری در مزارع کشاورزی شاید آسان‌تر از زمانی باشد که در میان آسمان‌خراش‌‌‌های تهران قدم برمی‌‌‌داریم. ادامه مطلب ...

چگونه افزایش ۶۵ درصدی تولید شکر در خوزستان محقق شد؟

چگونه افزایش ۶۵ درصدی تولید شکر در خوزستان محقق شد؟

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، در پاسخ به چگونگی آن، به سه مؤلّفه «بهره‌وری، نیروی انسانی و برنامه‌ریزی» اشاره می‌کند به گزارش   به نقل از کاوش اخبار ، چگونه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی توانست با پشت سر گذاشتن بحران‌ها به افزایش ۶۵ درصدی تولید شکر دست یابد؟ این پرسشی است که مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، در پاسخ به چگونگی آن، به سه مؤلّفه «بهره‌وری، نیروی انسانی و برنامه‌ریزی» اشاره می‌کند؛ مؤلّفه‌هایی پیوسته و حاصل تلاش جمعی و هماهنگ در این مجموعه صنعتی که به گفته دکتر عبدعلی ناصری، بدون هریک از آن‌ها، دستیابی به این دستاورد بزرگ امکان‌پذیر نبود میزان تولید شکر در کشور بدون احتساب تصفیه شکر وارداتی، در سال زراعی گذشته ۳۸۰ هزار تن بود که این رقم امسال با رشدی چشمگیر ۶۵ درصدی به ۶۳۰ هزار تن افزایش‌یافته است. ادامه مطلب ...