آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

ارزآوری 47 میلیون دلاری صادرات کشمش برای کشور در 5 ماهه نخست سال

ارزآوری 47 میلیون دلاری صادرات کشمش برای کشور در 5 ماهه نخست سال

طبق آمار گمرک، در پنج ماهه نخست امسال (1402 ) صادرات کشمش برای ایران حدود 47 میلیون دلار ارز آوری داشته است در پنج ماهه نخست امسال صادرات کشمش 26 هزار تن به ارزش 47 میلیون دلار بوده است و در طی 10 سال اخیر  بیش از دو میلیار دلار برای کشور ازر آوری داشته است. ادامه مطلب ...

ساخت ربات با الهام از سیستم ناوبری مورچه‌ها

ساخت ربات با الهام از سیستم ناوبری مورچه‌ها

مغز مورچه‌ها الهام بخش ساخت ربات‌هایی می‌شود که می‌توانند راه خود را در زمین‌های کشاورزی پیدا کنند این رویکرد می‌تواند عملکرد ربات‌های کشاورزی را که نیاز به حرکت در مناظر متراکم و پر از گیاه دارند، بهبود بخشد. ادامه مطلب ...

خوردن توت فرنگی با بهبود خلق و خوی مرتبط است

خوردن توت فرنگی با بهبود خلق و خوی مرتبط است

  بر اساس نتایج یک مطالعه، مصرف توت فرنگی در میانسالی، می تواند از زوال شناختی و افسردگی در سنین بالاتر محافظت کند این مطالعه شامل افراد میانسال مبتلا به اضافه وزن و مقاومت به انسولین بود که خود را با کاهش خفیف شناختی توصیف کردند. ادامه مطلب ...

محدودیتی در فروش متعارف نان به مردم نداریم

محدودیتی در فروش متعارف نان به مردم نداریم

مشاور وزیر اقتصاد با تأیید تعیین میزان مصرف متعارف نان توسط سامانه هوشمند در پهنه کشوری گفت: برخی هیاهوهای اخیر از طرف معدود نانوایی‌هایی است که تخلف می‌کنند و فروش نامتعارف دارند که سهمیه آرد آنها کم شده است به گزارش   به نقل از تسنیم ، محمد جلال مشاور وزیر اقتصاددرباره حواشی‌ای که اخیراً در حوزه فروش نان و اعتراض برخی نانوایی‌ها ایجاد شد، اظهار کرد: طرح هوشمندسازی فروش نان، یک زیرساخت برای شفاف‌سازی زنجیره آرد و نان در کشور است. ادامه مطلب ...

اولین تولیدکننده بلوبری با روش کشت هیدروپونیک در ایران معرفی شد

اولین تولیدکننده بلوبری با روش کشت هیدروپونیک در ایران معرفی شد

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد از تولید محصول بلوبری تجاری با روش کشت هیدروپونیک در کشور با نظارت این مرکز، توسط شرکت بانوی سبز در کهگیلویه بویراحمد برای اولین بار در کشور خبر داد به گزارش   به نقل از ایانا ، نصرت اله حیدرپور ضمن بیان این موضوع که کاشت و پرورش بلوبری در ایران هنوز خیلی رواج نیافته است، اظهار داشت: با توجه به خلاء فرآیند تولید بلوبری، شرکت بین المللی و فناوری کشت بانوی سبز با همکاری و نظارت مرکز تحقیقات کشاورزی استان، در مراحل تکثیر، فروش نهال و ارائه خدمات مشاوره‌ای کشت بلوبری، اقدام به تکمیل زنجیره‌ی تولید و تامین این گیاه کرده است. ادامه مطلب ...

پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شد

پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شد

با توجه به قدمت طلای سرخ در ایران و در راستای حمایت از این محصول ملی و استراتژیک و جلوگیری از به حیطه در آوردن این محصول ایرانی توسط سایر کشورها پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شد به گزارش  به نقل از مهر ، در مراسم آئین رونمایی از ابلاغیه ثبت ۷ روز محصول در تقویم رسمی کشور، در راستای گسترش نشاط اجتماعی و فرهنگی زیست بوم پایه و تعالی هویت ملی از مسیر بهسازی و به روز رسانی ابزارهای حافظه فرهنگی در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شد. ادامه مطلب ...

جگر مرغ مفید یا مضر؟؟؟

جگر مرغ مفید یا مضر؟؟؟

جگر مرغ اگر ارگانیک تهیه شده باشد خوردن آن برای کاهش استرس و تقویت پوست و مو و درمان برخی بیماری ها بسیار مفید و موثر است به گزارش   به نقل از عصرایران ، جگر مرغ سرشار از آهن است که نقش مهمی در روند خونسازی دارد و بسیاری از بیماریها را درمان می کند. ادامه مطلب ...

لیست کامل خواص برگ بو، این برگ های پرفایده

لیست کامل خواص برگ بو، این برگ های پرفایده

گیاه برگ بو، از گیاهان پر خاصیت می باشد که حتی روغن این گیاه نیز در دسترس می باشد و با استفاده از آن می توانید از فواید سلامتی و درمانی برگ بو بهرمند شوید به گزارش   به نقل از عصرایران ، از برگ های لاورل یا برگ بو اغلب در آشپزخانه ها به عنوان یک ادویه و گیاه کاربردی استفاده می شود و برای سلامتی بسیار مناسب هستند. ادامه مطلب ...

مصرف تخم مرغ برای حافظه مفید است یا نه؟

مصرف تخم مرغ برای حافظه مفید است یا نه؟

این پژوهش بر یافته‌های تحقیقی قدیمی‌تر استوار است که نشان داده بود حتی مصرف محدود تخم‌مرغ، یعنی تقریبا یک تخم‌مرغ در هفته، روند ضعیف‌ شدن حافظه را کندتر می‌کند به گزارش   به نقل از ایسنا ، متخصصان پیوسته می‌کوشند تاثیر مواد غذایی یا رژیم غذایی خاص را روی بیماری آلزایمر بررسی کنند. ادامه مطلب ...

ویتامین‌ های A ، B۱ ، B۲ ، C و E همه در یک نوع آجیل

ویتامین‌ های A ، B۱ ، B۲ ، C و E همه در یک نوع آجیل

فندق یکی از منابع غنی ویتامین‌های A، B۱، B۲، C و E است که به‌همراه املاح معدنی نظیر کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم، فواید زیادی برای سلامتی دارد مصرف فندق به تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند. ادامه مطلب ...